Teambuilding

Teambuilding og oplevelser

Teambuilding for firmagrupper

Et teambuilding-arrangement kan være med til at ryste jeres gruppe sammen. Efter en lang dag med foredrag, møder og fagligt indhold kan det være en rart at komme ud af mødelokalerne og få en oplevelse sammen i gruppen. Det kan være en aktivitet, en belønning (incentive) eller et teambuilding-arrangement.

Metropol Firmarejser har specialiseret sig i at lave spændende teambuilding arrangementer til firmagrupper. På alle vores destinationer tilbyder vi en bred vifte af oplevelser og arrangementer.

Billeder af teambuilding
SejltureCooking classesTeambuilding på incentiverejsenVinbesøg

Forslag til aktiviteter

Cooking classes

En af vores mest populære aktiviteter, som vi arrangerer på en række af vores destinationer, er en cooking class, hvor I lærer at lave lokale retter og konkurrerer mod hinanden i teams. Aktiviteten kan starte med, at I køber ingredienserne på et lokalt marked.

Besøg på vinhuse og vinsmagninger

Vi samarbejder med en lang række vinhuse, på mange af de destinationer, vi benytter os af på firmarejserne omkring vinbesøg, kælderbesøg og vinsmagninger. Et vinbesøg er altid et underholdende element på en firmarejse. Det er en dejlig måde at komme ud af byen på, og opleve den lokale natur, gastronomi og vin. Hvis veinbesøget foregår i efteråret er det flere steder muligt, at være med til vinhøsten (høsten af druer foregår i perioden august til oktober, afhængigt af vinområdet).

Flere vinhuse tilbyder at vinsmagningen foregår sammen med en frokost på selve vinhuset, eller vi kan evt. arrangere frokost på en Michelin-restaurant i nærheden af vinhuset før eller efter vinbesøget. En anden populær akitivitet på vinhusene er blindsmagninger, hvor flere grupper konkurrerer mod hinanden.

Hent inspiration til firmarejsen

Firmarejser til Barcelona
Barcelona giver mulighed for at kombinere strand og storby. Besøg den fantastiske storby på en firmarejse med arkitektur, vin og gastronomi.
Priser fra
6.250 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen
Firmarejser til Toscana
Toscana er ét af vores yndlingsområder til en firmarejse. Området byder på gastronomi, vin, arkitektur og kunst af fineste skuffe
Priser fra
7.950 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen
Firmarejser til Andalusien, Ronda
Andalusien har byer som Sevilla, Granada, Malaga og Córdoba. Vi arrangerer firmarejser til alle disse byer og giver mulighed for at kombinere flere destinationer
Pris
6.150 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen