Teambuilding

Teambuilding og oplevelser

Teambuilding for firmagrupper

Et teambuilding-arrangement kan være med til at ryste jeres gruppe sammen. Efter en lang dag med foredrag, møder og fagligt indhold kan det være en rart at komme ud af mødelokalerne og få en oplevelse sammen i gruppen. Det kan være en aktivitet, en belønning (incentive) eller et teambuilding-arrangement.

Metropol Firmarejser har specialiseret sig i at lave spændende teambuilding arrangementer til firmagrupper. På alle vores destinationer tilbyder vi en bred vifte af oplevelser og arrangementer.

Guggenheim indre

Forslag til aktiviteter

Cooking classes

En af vores mest populære aktiviteter, som vi arrangerer på en række af vores destinationer, er en cooking class, hvor I lærer at lave lokale retter og konkurrerer mod hinanden i teams. Aktiviteten kan starte med, at I køber ingredienserne på et lokalt marked.

Guggenheim indre

Besøg på vinhuse

Vi samarbejder med en lang række vinhuse, på de destinationer, vi benytter os af på firmarejserne. En underholdende aktivitet på vinhusene foregår i efteråret: vær med til vinhøsten. Høsten af druer foregår i perioden august til oktober, afhængigt af vinområdet.

En anden populær akitivitet på vinhusene er blindsmagninger, hvor I deles ind i grupper, der skal konkurrere mod hinanden.

Vinhuse Priorat

Hent inspiration til firmarejsen

Firmarejser til Barcelona
Besøg fantastiske Barcelona på en firmarejse med arkitektur, vin og gastronomi
Firmarejser til Toscana
Oplev arkitektur, kunst, vin og gastronomi i Toscana
Firmarejse til Porto & Douro
Oplev Dourodalen og delige Porto på denne firmarejse til Portugal