Teambuilding

Teambuilding-aktiviteter

Teambuilding for firmaer

Et teambuilding-arrangement kan være med til at ryste jeres gruppe sammen. Efter en lang dag med foredrag, møder og fagligt indhold kan det være en rart at komme ud af mødelokalerne og få en oplevelse sammen i gruppen. Det kan være en aktivitet, en belønning (incentive) eller et teambuilding-arrangement.

Metropol Firmarejser har specialiseret sig i at lave spændende teambuilding arrangementer til firmagrupper. På alle vores destinationer tilbyder vi en bred vifte af oplevelser og arrangementer.

Aktiviteter på firmarejser
Teambuilding på stranden eller tennisbanen

Beach Volley, padel tennis, svømning ...

En aktiv dag med firmaet er en fremragende måde at ryste en gruppe sammen på. Start morgenen med at røre jer med mulighed for en intern konkurrere mod hinanden i inddelte hold.

Der er mange muligheder. På en række af de destinationer, vi arbejder med, kan vi arrangere beach volley, padel tennis, svømning, m.m.

Gastronomisk teambuilding i teams

Gastronomi & Cookingclasses

Læg vægt på de gastronomisk oplevelser på jeres teambuildingsrejse. Rejsen kan bygges op omkring indkøb på markedet i grupper, og efterfølgende gastronomiske oplevelser - og måske I ønsker selv at hjælpe med til forbedrelsen af retterne. En af vores mest populære aktiviteter, som vi arrangerer på en række af vores destinationer, er en cooking class, hvor I lærer at lave lokale retter og konkurrerer mod hinanden i teams. .

Gastronomi og cookingclasses
Sejlture
Teambuilding på havet

Sejlture

En sejltur på havet med jeres gruppe er en sikker succes, og en måde at lære hinanden bedre at kende på. Hop i vandet og få inkluderet en dejlig frokost med drikkevarer.

Sejlturene kan arrangeres på flere af vores destinationer, og er en oplagt måde at slutte firmarejsen af på én af rejsens sidste dage.

TEambuilding med vægt på gastronomi

Vinsmagninger & vinbesøg

Vi samarbejder med en lang række vinhuse, på mange af de destinationer, vi benytter os af på firmarejserne omkring vinbesøg, kælderbesøg og vinsmagninger. Et vinbesøg er altid et underholdende element på en firmarejse. Det er en dejlig måde at komme ud af byen på, og opleve den lokale natur, gastronomi og vin. Hvis veinbesøget foregår i efteråret er det flere steder muligt, at være med til vinhøsten (høsten af druer foregår i perioden august til oktober, afhængigt af vinområdet).

Flere vinhuse tilbyder at vinsmagningen foregår sammen med en frokost på selve vinhuset, eller vi kan evt. arrangere frokost på en Michelin-restaurant i nærheden af vinhuset før eller efter vinbesøget. En anden populær akitivitet på vinhusene er blindsmagninger, hvor flere grupper konkurrerer mod hinanden.

Vinbesøg og vinsmagninger
Vandreture
Aktiv Teambuilding i naturen

Vandreture

På mange af vores destinationer er der mulighed for at arrangere vandreture, trekking og hiking.

Det kan være i bjergene ved Lissabon, i bjergene ved Priorat eller Pyrenæerne ved Barcelona, langs dourofloden øst for Porto, i dalene ved Nice eller på den berømte Caminito del Rey (Kongevejen) vest for Málaga.

Mulighederne er mange, så skriv til os og lad os sende en række forslag, I kan vælge imellem.

Cykelture - i by eller i naturen

Cykelture

Cykelturen er en perfekt måde at opleve at opleve storbyen på eller naturen omkring hotellet.

Cyklen gør det muligt at afdække et langt større område på en til fods, og giver oplevelser på vej fra A til B. Særligt i storbyer med store afstande er en guidet cykeltur en oplagt mulighed. På den anden side kan cykelturen langs kysten give store naturoplevelser, hvis hoteller ligger mere afsides, i bjergene eller ud til vandet.

Cykelture
Guidet tur til den moderne arkitektur
Fysiske aktiviteter & teambuilding

Stand up paddle (SUP)

Én fremragende aktivitet, som på samme tid er underholdende og krævende: stand up paddle (SUP). Konkurrer med hinanden om, at komme først til målet eller brug blot aktiviteten som en underholdende og afslappende strandaktivitet før I belønnes af et godt måltid på en god restaurant på/ved stranden.

Hent inspiration til firmarejsen