Om os

Firmarejser og personalerejser siden 2011

Siden 2011 har vi arrangeret firmarejser for flere hundrede firmaer og organisationer, herunder store firmaer som Microsoft, Select, Cisco, Roche, Telenor, Statoil, Sanofi, UCLA, Novo Nordisk, Porsche, Google, Rambøll, Leo Pharma og Arrow samt små og mellemstore firmaer som Hereford Beefstouw, Storcenter Nord, Tryg, 7N, People IT og Emcon.

Vi er den perfekte sparringspartner, når firmarejsen skal arrangeres, og vi kan skræddersy programmet. Hvad enten destinationen er Spanien, Portugal, Italien, Frankrig, Grækenland, England, Danmark eller Sverige, kan vi organisere rejsen med fly, hotel og forplejning samt hjælpe med logistikken, og arrangere aktiviteter, transport og udflugter.

Catamaran Tours
Catamaran Tours

Kvalitetshoteller, gastronomi & vin

På vores rejser er alle omkostninger ofte med i prisen. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer eller city tax, der pludselig skal betales på destinationen. Vores rejser er skræddersyede, og vi er ikke låst fast i rigide kontrakter og pakke A, B og C... Hotellet på firmarejen behøver ikke bare være et sted at sove, men kan være en central del af oplevelsen, så I kan nyde opholdet og samles på tagterrassen.

Ønsker I en firmarejse med særligt fokus på vin arrangerer vi vin- og gastronomirejser til flere vinområder, herunder Bourgogne, Bordeaux, Priorat, Loiredalen, Barolo, Ribera del Duero (Spanien) & Dourofloden (Portugal) .

Mange af vores kunder sætter stor pris på de fælles måltider under rejsen. Spisning på lokale restauranter giver mulighed for at opleve en helt særlig atmosfære og stemningen med lokalbefolningen - og selvfølgelig lokal gastronomi og vin af høj klasse.

Destinationer & aktiviteter

Vi skræddersyr jeres rejser hvad enten destinationen er Lissabon, Palma, Palermo, Porto, Firenze, Milano, Barcelona, Bilbao, Rom, London, New York eller København.

Vi har specialiseret os i rejser til Spanien, Portugal, Italien, Grækenland og Frankrig, og i firmaet taler og skriver vi - foruden dansk og engelsk - spansk, catalansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Antallet af oplevelser er i princippet uendelige: blandt de mange aktiviteter vi har organiseret gennem årene er gallamiddage på slotte eller vinhuse, sejlture på Middelhavet, tapas- og vinture, cooking classes, udflugter til vingårde med vinsmagninger, guidede ture i storbyens historiske bykerne, flyvning i luftballoner, guidede cykelture, entréer til Colusseum i Rom, Sagrada Familia i Barcelona, Prado-museet i Madrid eller smagning af Portvin i Porto...

Catamaran Tours
Catamaran Tours

Hvad siger vores kunder?

"Folk var bare SÅ glade"
citat
Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et helt fantastisk sted, I havde fundet til os, og folk var bare SÅ glade.
In2Media - hotel & transport i Spanien
"Rost til skyerne"
citat
Folk har igen rost turene til skyerne. Endnu engang kæmpe tak for den store hjælp med at få endnu en vintur til at blive til en masse gode minder
3 x vinrejser til Toscana
A Hereford Beefstouw


opskriften på den velplanlagte firmarejse har 6 vigtige ingredienser

Vi gør det overskueligt at arrangere firmarejsen

01
Frit valg på alle hylder
Vi tager udgangspunkt i kundens tanker, når vi kigger på mulighederne. Der er frit på alle hylder, og vi kigger på alle muligheder, når vi gør et tilbud klar.
02
Uforpligtende tilbud
Vi sender jer et uforpligtende tilbud på firmarejsen, evt på flere destinationer. Prisforslaget indeholder et detaljeret udkast til muligt inhold på rejsen, og detaljer omkring flyafgange og priser inkl. hotel og transfer. Tilbud kan rettes til og ændres helt efter jeres ønsker.
03
Fagligt program, udflugter & ture
Ønsker I at skræddersy indholdet. Vi tilbyder en lang række aktiviteter, faligt indhold, events, udflugter, besøg og ture på alle vores destinationer.
04
Alle bookinger i én samlet faktura
Én samlet faktura gør det let at overskue indholdet på rejsen. Vi kan inkludere entréer, guider, frokoster, middage og transport. Det gør det både lettere i forbindelse med regnskabet og sikrer at alt er på plads, når I ankommer.
05
I bliver modtaget i lufthavnen
Det er vigtigt at rejsen starter godt, og derfor bliver I hentet af en privat guide/assistent og bus på destinationen på alle rejser. Der er også mulighed for at få en guide med på hele rejsen, der fungerer som fast figur under selve opholdet.
06
Vi er der for jer under hele rejsen
Vi er til rådighed under rejsen. Vi følger jer på destinationen og er hele tiden et skridt foran. I har mulighed for at være i kontakt med os under opholdet - vi sidder klar ved telefon og mail.

Udvalgte kundereferencer

Referencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol Firmarejser