Firmarejse Spanien

Om Metropol Firmarejser

Skræddersyede firmarejser med kunden i centrum og fokus på oplevelser, kvalitetshoteller, gastronomi & vin

Mere end 10 års erfaring

Vores rejse startede i 2011, da Kasper Christiansen og Bettina Valdivieso grundlagde et rejsebureau i Barcelona. Målet var at tilbyde danske og internationale firmaer, foreninger, private grupper og kommuner at få det maksimale ud af deres rejse.

Gennem årene har vi arrangeret firmarejser for mange hundrede firmaer, herunder Microsoft, Select, Telenor, Statoil, Sanofi, UCLA, Novo Nordisk, Google, Rambøll, Leo Pharma og Arrow. Vi er den perfekte sparringspartner, når firmarejsen skal arrangeres og kan skræddersy programmet med kunden i centrum. Hvad enten destinationen er Spanien, Portugal, Italien, Frankrig, Grækenland, eller et andet land, kan vi hjælpe med at styre logistikken, og sørge for såvel pakkerejsen med fly og hotel såvel som aktiviteter, entrébilletter og transport.

Catamaran Tours
Catamaran Tours

Kvalitetshoteller, gastronomi & vin

På vores rejser er alle omkostninger ofte med i prisen. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer eller city tax, der pludselig skal betales på destinationen. Vores rejser er skræddersyede, og vi er ikke låst fast i rigide kontrakter og pakke A, B og C... Hotellet på firmarejen skal ikke bare være et sted at sove, det skal være en oplevelse, så I kan bare kan læne jer tilbage og nyde rejsen.

Ønsker I en firmarejse med særligt fokus på vin arrangerer vi vin- og gastronomirejser til flere vinområder, herunder Bourgogne, Bordeaux, Priorat, Loiredalen, Barolo, Ribera del Duero (Spanien) & Dourofloden (Portugal) .

Mange af vores kunder sætter stor pris på de fælles måltider under rejsen. Spisning på lokale restauranter giver mulighed for at opleve en helt særlig atmosfære og stemningen med lokalbefolningen - og selvfølgelig lokal gastronomi og vin af høj klasse.


Få et tilbud

 

Destinationer & aktiviteter

Vi skræddersyr jeres rejser hvad enten destinationen er Lissabon, Palma, Palermo, Firenze, Milano, Barcelona, Bilbao eller en helt anden.

Vi har specialiseret os i rejser til Spanien, Portugal, Italien, Grækenland og Frankrig, og i firmaet taler og skriver vi - foruden dansk og engelsk - spansk, catalansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Antallet af oplevelser er i princippet uendelige: blandt de mange aktiviteter vi har organiseret gennem årene er gallamiddage på slotte eller vinhuse, sejlture på Middelhavet, tapas- og vinture, cooking classes, udflugter til vingårde med vinsmagninger, guidede ture i storbyens historiske bykerne, flyvning i luftballoner, guidede cykelture, entréer til Colusseum i Rom, Sagrada Familia i Barcelona, Prado-museet i Madrid eller smagning af Portvin i Porto...

Catamaran Tours
Catamaran Tours

Hvad siger vores kunder?

"Folk var bare SÅ glade"
citat
Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et helt fantastisk sted, I havde fundet til os, og folk var bare SÅ glade.
In2Media - hotel & transport i Spanien
"Rost til skyerne"
citat
Folk har igen rost turene til skyerne. Endnu engang kæmpe tak for den store hjælp med at få endnu en vintur til at blive til en masse gode minder
3 x vinrejser til Toscana
A Hereford Beefstouw

Add
Identity

Udvalgte kundereferencer

Referencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol Firmarejser