Firmarejse Spanien

Om Metropol Firmarejser

Skræddersyede firmarejser med kunden i centrum og fokus på oplevelser, kvalitetshoteller, gastronomi & vin

Firmarejser og personalerejser siden 2011

Siden 2011 har vi arrangeret firmarejser for flere hundrede firmaer og organisationer, herunder store firmaer som Microsoft, Select, Cisco, Roche, Telenor, Statoil, Sanofi, UCLA, Novo Nordisk, Porsche, Google, Rambøll, Leo Pharma og Arrow samt små og mellemstore firmaer som Hereford Beefstouw, Storcenter Nord, Tryg, 7N, People IT og HairCare.

Vi er den perfekte sparringspartner, når firmarejsen skal arrangeres, og vi kan skræddersy programmet. Hvad enten destinationen er Spanien, Portugal, Italien, Frankrig, Grækenland, England, Danmark eller Sverige, kan vi organisere rejsen med fly, hotel og forplejning samt hjælpe med logistikken, og arrangere aktiviteter, transport og udflugter.

Catamaran Tours
Catamaran Tours

Kvalitetshoteller, gastronomi & vin

På vores rejser er alle omkostninger ofte med i prisen. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer eller city tax, der pludselig skal betales på destinationen. Vores rejser er skræddersyede, og vi er ikke låst fast i rigide kontrakter og pakke A, B og C... Hotellet på firmarejen behøver ikke bare være et sted at sove, men kan være en central del af oplevelsen, så I kan nyde opholdet og samles på tagterrassen.

Ønsker I en firmarejse med særligt fokus på vin arrangerer vi vin- og gastronomirejser til flere vinområder, herunder Bourgogne, Bordeaux, Priorat, Loiredalen, Barolo, Ribera del Duero (Spanien) & Dourofloden (Portugal) .

Mange af vores kunder sætter stor pris på de fælles måltider under rejsen. Spisning på lokale restauranter giver mulighed for at opleve en helt særlig atmosfære og stemningen med lokalbefolningen - og selvfølgelig lokal gastronomi og vin af høj klasse.


Få et tilbud

 

Destinationer & aktiviteter

Vi skræddersyr jeres rejser hvad enten destinationen er Lissabon, Palma, Palermo, Porto, Firenze, Milano, Barcelona, Bilbao, Rom, London, New York eller København.

Vi har specialiseret os i rejser til Spanien, Portugal, Italien, Grækenland og Frankrig, og i firmaet taler og skriver vi - foruden dansk og engelsk - spansk, catalansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Antallet af oplevelser er i princippet uendelige: blandt de mange aktiviteter vi har organiseret gennem årene er gallamiddage på slotte eller vinhuse, sejlture på Middelhavet, tapas- og vinture, cooking classes, udflugter til vingårde med vinsmagninger, guidede ture i storbyens historiske bykerne, flyvning i luftballoner, guidede cykelture, entréer til Colusseum i Rom, Sagrada Familia i Barcelona, Prado-museet i Madrid eller smagning af Portvin i Porto...

Catamaran Tours
Catamaran Tours

Hvad siger vores kunder?

"Folk var bare SÅ glade"
citat
Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et helt fantastisk sted, I havde fundet til os, og folk var bare SÅ glade.
In2Media - hotel & transport i Spanien
"Rost til skyerne"
citat
Folk har igen rost turene til skyerne. Endnu engang kæmpe tak for den store hjælp med at få endnu en vintur til at blive til en masse gode minder
3 x vinrejser til Toscana
A Hereford Beefstouw

Add
Identity

Udvalgte kundereferencer

Referencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol Firmarejser