Mødelokaler

Konferencerejser

Rejser med fokus på læring, møder og fagligt program

Vi arrangerer skræddersyede konferencerejser til firmaer til en række spændende destinationer. Vi kan sørge for alt fra flybilletter til booking af konferencehotel, transport, middage, frokoster, coffee breaks, aktiviteter, m.m. Dermed kan I fokusere på indholdet på rejsen og det faglige program.

Vi har mere end 15 års erfaring i at arrangere konferencerejser for grupper fra 10 til 500 personer. Alle vores rejser kan skræddersys, og det er muligt kun at bestille hotelværelserne og mødelokalerne, eller hele pakkerejsen med fly og hotel, transport.

Konference-salen
Lokaler på konferencerejsen

Mødelokaler & udstyr

Vi hjælper med at booke mødelokalet og AV-udstyret på konferencerejsen, og kan sørge for alt fra booking af større konference-centre, til mindre mødelokaler og breakout rooms. Vi hjælper med at få styr på alle detaljerne omkring skærme, lyd, og lokalernes inddeling.

Skal jeres gruppe sidde i teater-formation, eller ønsker I runde borde, som gør det muligt at arbejde i grupper under og mellem møderne?

 

Restauranter på konferencerejsen

Forplejning mellem & efter møderne

Lad os hjælpe med at booke måltiderne i forbindelse med konferencerejsen. Måske I mellem møderne blot ønsker en let sandwich, eller en kaffepause med lidt kager til? Foretrækker I en større frokost på en lokal restaurant tæt på hotellet, så I oplever stemningen i byen, kan vi fungere som sparringspartner.

Ofte er særligt måltiderne om aftenen et centralt element på konferencerejsen. Vi kan booke restauranten, og hjælpe jer med det rigtige valg. Måske ønsker I at arrangere en festmiddag den sidste aften eller har brug for transport til restauranten. Det kan være, I ønsker en restaurant med udsigt eller en beliggenhed tæt på vandet eller på selve stranden.

Restaurant på konferencerejsen
Hotelværelset på konferencerejsen
Rammerne for konferencerejsen

Vi finder de rigtige rammer

Det er vigtigt at rammerne på konferencerejsen er i orden. Vi hjælper med at finde det rigtige hotel til jeres gruppe, hvad enten I leder efter et strandhotel, et større konferencehotel med flere store møde- eller konference-sale, eller et byhotel, som har den rigtige placering og måske blot et par mindre mødelokaler.

Ønsker I at værelserne er ud over det sædvanlige, kan vi skræddersy hotelvalget efter jeres ønsker. Skal der 3, 4 eller 5 stjerner på hotellet, eller er det vigtigere, at hotellet har den rigtige placering? Måske I ønsker et hotel, som har plads til flere hundrede mennesker og det vigtigste er, at mødelokalerne gør det muligt at dele gruppen op i flere forskellige lokaler?

Kombiner konferencerejsen med aktiviteter

Aktiviteter & ture

Ønsker I at hente inspiration mellem møderne og få en kultur oplevelse, teambuilding-aktivitet eller en udflugt, kan vi kombinere konferencerejsen med en bred vifte af aktiviteter, udflugter og guidede ture.

På mange af destinationerne kan vi arrangere vandring i bjergene, kokkeskole, udflugter med guide. Desuden kan vi hjælpe med at booke billetter, vinsmagning, m.m.

Lad os sende et forslag til aktiviteter, teambuildings eller gudede ture på den enkelte destination.

Aktiviteter og guidede ture

Hent inspiration til firmarejsen