Firmarejser til Spanien

Firmarejser til Spanien

Firmarejser med fagligt indhold og program

Spanien er en fantastisk destination for en firmarejse eller faglig grupperejse. Vi tilbyder at skræddersy jeres firmarejse hvad enten I ønsker at rejse til Andalusien i syd, Baskerlandet i Nord, Catalonien og Barcelona samt de Baleariske Øer i øst eller Santiago de Compostella i vest. Midt i landet ligger hovedstaden Madrid på højsletten, og Madrid er blevet en populær destination for erhvervsrejser, eventuelt kombineret med én af de to smukke byer Toledo eller Segovia.

På vores firmarejser til Madrid har man mulighed for at opleve den pulserende storby, med verdensberømte museer, Retiro-parken og spansk gastronomi. Der er mulighed for at kombinere besøget med vinområderne Ribera del Duero eller D.O. Madrid. Firmarejserne til Barcelona giver en unik mulighed for at kombinere hav, natur, storby og Middelhavet. Rejserne til Mallorca kan enten gå til en byhotel i centrum af Palma eller til et resort ved vandet, og på firmarejserne til Andalusien kan man vælge mellem Malaga, Córdoba, Sevilla eller Granada som base.

Læs mere om vores firmarejser til Spanien

Firmarejser til Barcelona
Besøg fantastiske Barcelona på en firmarejse med arkitektur, vin og gastronomi
Firmarejse til Mallorca
Fremragende hoteller, storslået natur og sejlture på Middelhavet
Firmarejser til Mlaga
Kombiner bjerge, strande og storby med en firmarejse til Málaga og Solkysten
Firmarejser til Madrid
Madrid er en fantastisk by der egner sig perfekt til en firmarejse
Firmatur til Bilbao
Oplev Guggenheimmuseet, strategisk byudvikling og tapas i verdensklasse
Firmarejser til Granada
En af Spaniens allermest charmerende byer: Granada, ligger smukt for foden af Sierra Nevada-bjergene.
Firmarejser til Andalusien
En af vores mest populære destinationer med bl.a. Alhambra, Sierra Navada og storbyerne Sevilla og Malaga og strandbyen Marbella