Lissabon

Firmarejser til Portugal

Firmarejser til Porto og Lissabon med fagligt program

Portugal har en lang kystlinje ud til Atlanterhavet, et mildt klima, der gør det eftertragtet at besøge året rundt og landet er spækket med seværdigheder og UNESCO-monumenter. Portugals klima egner sig til perfekt rejser i foråret eller efteråret.

Portugals popularitet er steget de sidste år - og med god grund. Populære destinationer som Lissabon og Porto giver rige muligheder for at kombinere natur og kultur, storby og vinmarker, badestrande og museer.

Besøg storbyen og hovedstaden Lissabon på vores firmarejse til Lissabon og oplev de mange udsigtspunkter fra Bairro Alta, UNESCO-monumenter som Jeronimusklosteret og de berømte flødekager (paseis de nata) i konditoriet Antiga Confeitaria de Belém. Vest for Lissabon ligger Sintra, der byder på slotte og fantastisk natur, og tæt på Sintra finder man Cabo da Roca - Europas vestligste punkt. På en heldagsudflugt fra Lissabon kan man kombinere Sintra, Cabo da Roca og Cascais - en hyggelig havneby med en flot strand blot en halv times kørsel fra hovedstaden.

Firmarejsen til Porto anbefaler vi at kombinere selv Porto by med en udflugt: øst for byen ligger det skønne vinområde Douro. Her står vinstokkene plantet ned ad skråningerne mod floden, der bugter sig gennem landskabet. Det er muligt at arrangere en vinsmagning med både traditionelle rød- og hvidvin og portvin, eventuelt kombineret med en overdådig frokost med udsigt til Douro-floden. Øst for Porto ligger også barok-paladset Palacio de Mateus, der er kendt for sine flotte haver, et palæ og vinproduktion. Vest for Porto finder man det store Serralves Museum, der blander moderne arkitektur og kunst.

Vores firmarejser til Portugal

Firmarejse til Porto & Douro
Firmarejse til Portugal
Oplev Dourodalen og dejlige Porto på denne firmarejse til det nordlige Portugal
Firmarejse til Lissabon
Firmarejse til Portugal
Lissabon egner sig perfekt til en firmarejse - vi sørger for gode restauranter og et dejligt hotel