Incentiverejser

Incentive rejser

Rejser der belønner de ansatte og skaber motivation

En incentiverejse er en belønningsrejse til de ansatte, som både giver store oplevelser og skaber motivation. Ønsker I at belønne jere medarbejdere årets mål er nået, fordi salgsresultaterne har oversteget forventningerne eller fordi I ønsker at anerkende arbejdsindsatsen på kontoret? Incentiverejsen kan være med til at styrke fællesskabet i jeres team og skabe sammenhold mellem virksomheden, partnere og kunder.

Store oplevelser er i centrum af incentive- og belønningsrejserne. Kom på vinbesøg på ét af de smukkeste vinhuse ved Dourofloen, spil beachvolley på stranden i Barcelona eller kom til fodboldkamp på ét af de store stadions i Europa. Vi tilbyder kokkeskole i Sydfrankrig eller vinrejse til Bourgogne. Skal det faglige være i fokus kan det være, at møder og faglige besøg skal fylde størstedelen af tiden. Incentiverejsen skaber værdi for medarbejderne og for firmaet. Hvis leverandører eller samarbejdspartnere og kunder er med på rejsen er incentiverejsen et fremragende redskab til at få samarbejdspartnerne tættere på virksomheden.

Incentive hotel
Incentive rejser

Afslapning eller oplevelser

Skal incentiverejsen have afslapning eller oplevelser i fokus? Ønsker I at nyde et godt hotel, få kulturrelle oplevelser i storbyen eller slappe af ved vandet?

Vi tilbyder en bred vifte af incentiverejser og kan skræddersy indholdet så det passer til jeres ønsker.

Comosøen giver mulighed for både afslapning og udflugt til vinområdet Piemonte. I Barcelona kan I kombinere vandreture i Pyrenæerne, vinture til Priorat og sejlture på Middelhavet og i Porto kan I sejle på Dourofloden og smage portvin på én af områdets mange adegaer.

 

Incentive rejser med gastronomi

Gastronomi & vin

En incentiverejse har ofte fokus på gode restaurantoplevelser. Måske ønsker I at opleve restauranterne i centrum af byen, hvor hotellet ligger. Eller I leder efter en god restaurant på en udflugt til vinområdet uden for storbyen.

Vi kan hjælpe med at booke alt fra Michelin-restauranter på internationalt topniveau til små, intime restauranter med fokus på stemningen og det lokale cuisine.

Incentive hotel
Vandreture
Aktiv Teambuilding i naturen

Kultur & historie

Der er muligheder for at opleve kultur og historie på mange af vores destinationer. Besøg Prado-museet i Madrid, Ufizzierne i Firenze, eller Coluseum i Rom. Kom på et guidet besøg i Sagrada Familia-kirken i Barcelona eller et guidet besøg på Akropolis i Athen.

Hvis I ønsker en udflugt fra storbyen tilbyder vi bl.a. private busture til Alhambra fra Granada, udflugter til Peloponnes fra Athen og ekskursioner til Versailles fra Paris. Mulighederne er mange, og vi kan sende et forslag til aktiviteter på jeres destination.

Incentiverejser med sejlture

Sejltur på havet

Ønsker I en oplevelse på havet med jeres firma, kan vi tilbyde sejlture på sejlbåde eller katamaraner på flere af vores destinationer. Hop i vandet fra båden, kombiner sejlturen med en frokost eller book en privat DJ til sejlturen

En sejltur på Middelhavet med vores firma er en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer eventyr, afslapning og naturskønhed.

Vi tilbyder også lækker mad og drikke ombord. Få tilberedt friske og velsmagende måltider baseret på lokale råvarer og Middelhavets kulinariske traditioner, og prøv forskellige regionale specialiteter og vine, mens du nyder den hyggelige atmosfære ombord.

Vinbesøg og vinsmagninger

Hvad siger vores kunder

"Vi har haft nogle helt fantastiske dage og alle var meget tilfredse med arrangementet. En perfekt tur, hvor vi både har haft tid til at opleve byen og være kulturelle"
Firmarejse til Madrid
Camilla, Anker Hansen

"Tusinde tak for al jeres hjælp. Det hele gik super fint. Især restauranten lørdag var helt i top klasse"
Firmarejse til Barcelona
Anne, SBS Discovery Media

"Først og fremmest 1000 tak for den uvurderlige sparring i forbindelse med vores arrangement i Barcelona - uden jer havde det simpelthen ikke været muligt"
Firmaarrangement i Barcelona
Pia, Arrow Electronics

Hent inspiration til firmarejsen

Firmarejse til Porto & Douro
Oplev Dourodalen og delige Porto på denne firmarejse til Portugal
Firmatur til Bilbao
Oplev Guggenheimmuseet, strategisk byudvikling og tapas i verdensklasse
Firmarejse til Mallorca
Fremragende hoteller, storslået natur og sejlture på Middelhavet