Incentiverejser

Incentive rejser

Rejser der belønner de ansatte og skaber motivation

En incentiverejse er en perfekt belønning til de ansatte, som både giver store oplevelser og skaber motivation. Rejsen kan være med til at belønne medarbejderne for at nå årets mål, resultater eller salg og en anerkendelse af arbejdsindsatsen. Samtidig kan rejsen være med til at styrke fællesskabet i jeres team. Incentiverejsen kan også være med til at skabe sammenhold mellem virksomheden, partnere og kunder.

Unikke oplevelser og værdiskabelse

Store oplevelser er i centrum af incentive- og belønningsrejserne. Kom på vinbesøg på ét af de smukkeste vinhuse ved Dourofloen, spil beachvolley på stranden i Barcelona eller kom til fodboldkamp på ét af de store stadions i Europa. Vi tilbyder kokkeskole i Sydfrankrig eller vinrejse til Bourgogne. Skal det faglige være i fokus kan det være, at møder og faglige besøg skal fylde størstedelen af tiden.

Incentiverejsen skaber værdi for medarbejderne og for firmaet. Hvis leverandører eller samarbejdspartnere og kunder er med på rejsen er incentiverejsen et fremragende redskab til at få samarbejdspartnerne tættere på virksomheden.

Få et tilbud på en skræddersyet rejse - vi arrangerer rejsen, så den er tilpasset jeres ønsker og byder på maksimal fleksibilitet. Vores netværk og forbindelser sikrer, at rejsen får den helt rigtige form med en blanding af oplevelser og faglige events.

Billeder fra incentive-rejserne
IncentiverejseFirmarejse med belønningVinbesøg på firmarejsenTeambuilding på incentiverejsenPool
Detaljer og priser på incentiverejserne

Detaljer

Destinationer: konferencerejserne kan skræddersys til destinationer som Spanien, Italien, Grækenland, Portugal, England, m.m.

Priser

Priser fra 6.595 kr./person inkl. direkte fly og overnatning, middage og frokoster.

Bestil et tilbud

Hvad siger vores kunder?

Udtalelser fra nogle af vores kunder efter en incentiverejse

"Vi har haft nogle helt fantastiske dage og alle var meget tilfredse med arrangementet. En perfekt tur, hvor vi både har haft tid til at opleve byen og være kulturelle"
Firmarejse til Madrid
Camilla, Anker Hansen

"Tusinde tak for al jeres hjælp. Det hele gik super fint. Især restauranten lørdag var helt i top klasse"
Firmarejse til Barcelona
Anne, SBS Discovery Media

"Først og fremmest 1000 tak for den uvurderlige sparring i forbindelse med vores arrangement i Barcelona - uden jer havde det simpelthen ikke været muligt"
Firmaarrangement i Barcelona
Pia, Arrow Electronics