Aktiviteter og oplevelser

Aktiviteter & oplevelser

Vælg mellem en bred vofte af aktiviteter

Hvad enten i rejser på en konferencerejse, hvor det faglige indhold er i højsædet, på en belønningsrejse (incentiverejse) eller en teambuildingrejse, kan vi sørge for at krydre rejsen med en række aktiviteter.

Vi tilbyder en lang række aktiviteter på alle vores destinationer, lige fra guidede ture, ture i luftballon, museumsbesøg, til vinbesøg, kokkeskole og fagligt indhold.  

Guidede ture
Introduktion til destinationen

Lær byen at kende med en lokalguide ...

Hvad enten I skal til Milano, Stockholm, Barcelona, Lissabon, Paris eller en anden storby, kan det gøre en verden til forskel at få en guidet introduktion af en lokalguide, der bor fast på destinationen. 

Vi tilbyder en bred vifte af guidede ture, med fokus på f.eks. kultur, arkitektur, økonomi, m.m.

Museumsbesøg

Museumsrundvisninger

Destinationer som Firenze, Madrid, Barcelona, Paris, Amsterdam, Milano, New York og München har alle skatkamre med en række af verdens bedste kunstnere.

Oplev Leonardo da Vincis Mona Lisa i Paris, Picassos Guernica og Velázquez' Las Meninas i Madrid, Botticellis' Primavera i Firenze, Rembrandts Nattevagten i Amsterdam eller Michelangelos Adams Skabelse i Det Sixtinske Kapel.

Museumsbesøg
Guidet tur til den moderne arkitektur
Fysiske aktiviteter & teambuilding

Stand up paddle (SUP)

Én fremragende aktivitet, som på samme tid er underholdende og krævende: stand up paddle (SUP). Konkurrer med hinanden om, at komme først til målet eller brug blot aktiviteten som en underholdende og afslappende strandaktivitet før I belønnes af et godt måltid på en god restaurant på/ved stranden.

Gastronomisk teambuilding

Cookingclasses og kokkeskole

Læg vægt på de gastronomiske oplevelser på jeres firmarejse. Rejsen kan bygges op omkring indkøb på markedet i grupper, og efterfølgende gastronomiske oplevelser - og måske I ønsker selv at hjælpe med til forbedrelsen af retterne.

Denne aktivitet er fremragende, hvis I ønsker at opleve destinationen og dens gastronomi.

Lav en række lokale egnsretter under kyndig vejledning fra en professionel kok. Lav evt. aktiviteten i teams, der konkurrerer mod hinanden. Det er også muligt at lægge et besøg ind på et madmarked før madlavningen, hvor I køber nogle af råvarerne, der indgår i retterne.

Aktiviteten er en underholdende og afslappende måde at spise sammen på og opleve byens madmarkeder og gastronomiske traditioner.

Gastronomi og cookingclasses
Sejlture
Teambuilding på havet

Sejlture med sejlbåde eller katamaran

En sejltur på havet med jeres gruppe er en sikker succes, og en måde at lære hinanden bedre at kende på. Hop i vandet og få inkluderet en dejlig frokost med drikkevarer.

Sejlturene kan arrangeres på flere af vores destinationer, og er en oplagt måde at slutte firmarejsen af på én af rejsens sidste dage.

Vinbesøg, kælderbesøg & smagninger

Vinture

Vi samarbejder med kvalitets-vinhuse, på størstedelen af vores destinationer. Kom på vinbesøg, kælderbesøg og vinsmagninger. En vintur giver mulighed for at komme ud af byen og opleve den lokale natur, gastronomi og vin.

Flere vinhuse tilbyder at vinsmagningen foregår sammen med en frokost på selve vinhuset, eller vi kan evt. arrangere frokost på en Michelin-restaurant i nærheden af vinhuset før eller efter vinbesøget. En anden populær aktivitet på vinhusene er blindsmagninger, hvor flere grupper konkurrerer mod hinanden.

Vinbesøg og vinsmagninger
Vandreture
Aktiv Teambuilding i naturen

Vandreture

På mange af vores destinationer er der mulighed for at arrangere vandreture, trekking og hiking.

Det kan være i bjergene ved Lissabon, i bjergene ved Priorat eller Pyrenæerne ved Barcelona, langs dourofloden øst for Porto, i dalene ved Nice eller på den berømte Caminito del Rey (Kongevejen) vest for Málaga.

Mulighederne er mange, så skriv til os og lad os sende en række forslag, I kan vælge imellem.

Cykelture - i by eller i naturen

Cykelture

Cykelturen er en perfekt måde at opleve at opleve storbyen på eller naturen omkring hotellet.

Cyklen gør det muligt at afdække et langt større område på en til fods, og giver oplevelser på vej fra A til B. Særligt i storbyer med store afstande er en guidet cykeltur en oplagt mulighed. På den anden side kan cykelturen langs kysten give store naturoplevelser, hvis hoteller ligger mere afsides, i bjergene eller ud til vandet.

Cykelture
Guidet tur til den moderne arkitektur
Arkitektur & ingeniørkunst

Oplev den moderne arkitektur

Hvad enten I besøger Milano, Stockholm, Barcelona, Lissabon, Paris eller en anden storby, kan det gøre en verden til forskel at få en guidet introduktion af en lokalguide, der bor fast på destinationen.    

Vi tilbyder en bred vifter af guidede ture, med fokus på hhv. kultur, arkitektur, økonomi, m.m.

Hent inspiration til firmarejsen