Best firmarejsen til Rom

Hoteller på firmarejsen

Vi er den perfekte partner, når I skal finde hotellet til jeres firma

Hotellet er et helt centralt element på firmarejsen: uanset hvilken type rejse I arrangerer, kommer I til at tilbringe en stor del af tiden i hotellets rammer. Foruden nattetimer og til morgenbuffeten, vil jeres gruppe måske benytte sig af tagterrassen, spa-området, restauranten og deres værelser om eftermiddag - eller I ønsker måske at arrangere møder i dejlge rammer på hotellet.

Derfor spiller hotellet en hovedrolle på rejsen, og derfor er det enormt vigtigt at vælge det rigtige hotel. En stor del af vores arbejde består i at finde de bedste hoteller til vores grupper. Der er mange elementer, der skal vendes og drejes i forbindelse med hotelvalget: er det hotellets placering, mødelokalerne, komforten eller tagterrassen, der er vigtigst?

Hotel Toscana
Hotel-Valg

Hvilket hotel skal I vælge?

Hotellet definerer i høj grad firmarejsen, og der vil være hoteltyper, der passer bedre end andre til jeres rejse. Måske ønsker I at slappe af ved stranden, men ønsker samtidig et hotel, der ligger tæt en storby, vinområder eller kulturoplevelser. Eller I leder efter et charmerende hotel i bjergene på en aktiv firmarejse, med cykling eller vandring i bjergene.

Vi kan sende en række hotel-forslag til jeres gruppe så I finder det rigtige hotel til rejsen, hvad enten I leder efter et konferencehotel, et byhotel eller et strandhotel.

Hotellet til møder og konferencer

Konferencehotellet

Skal I afsted med en stor gruppe, der ønsker strategimøder og faglige oplæg, kan vi sørge for at booke et konferencehotel med mødelokaler. Vi sørger for alt fra coffee-breaks til AV-udstyr og booking af break out-lokaler.

Måske ønsker I at kombinere konferencerne med fritid, hvor der er mulighed for at nyde klimaet eller strandene i området? Eller I ønsker et konferencehotel midt i storbyen, så der kan lægges kulturrelle besøg ind mellem møderne? Lad os give et bud på det rigtige hotel til jeres gruppe.

Gastronomi og cookingclasses
Byhotel
Hotel i centrum af storbyen

Byhotellet

Lægger rejsen vægt på oplevelser, kulturelt indhold, middage på toprestauranter leder I måske efter et byhotel i centrum af storbyen, hvor I inden for få minutters gang har adgang til kvalitetsrestauranter, musiksteder, museer, osv.

Bo i centrum af Paris, Milano, Lissabon, Barcelona eller Rom, og oplev seværdigheder som Louvremuseet i Paris, Sagrada Familia i Barcelona eller Coluseum i Rom, eller shop i Galerie LaFayette og tag en udflugt til vinhusene i Piemonte fra Milano.

Smagfulde mindre hoteller

Boutique-hotellet

Hotellet skal være et sted, hvor gruppen føler sig tilpas og nyder at være. Vi bruger en del af vores tid på at lede efter charmerende boutique-hoteller til vores grupper, og undgår for enhver altid de store kønsløse resorts med all-inclusive på vores firmarejser.

Der er mange muligheder for gode boutique-hoteller: der kan være tale om en historisk bygning i centrum af byen, et hotel med havudsigt, eller et hotel i bjergene omgivet af smuk natur... I samarbejde med vores kunder, kan vi hjælpe med at finde det perfekte hotel til rejsen.

Soveværelse Andalusien
Strandhotel
Aktiv Teambuilding i naturen

Strandhotellet

Er der tale om en belønningsrejse, hvor afslapning er i hovedsædet, ønsker I måske et strandhotel, hvor I kan tilbringe tid ved stranden eller pool og nyde godt at placeringen ved havet til en sejltur på en privat katamaran, et event på stranden, eller lignende.

Cykelture - i by eller i naturen

Mødelokalerne

Hvis det faglige indhold fylder meget på jeres rejse har i typisk brug for et eller flere mødelokaler. Det kan være, at blot skal samles kort i starten og slutningen af rejsen eller tilbringe mange timer i lokalerne i løbet af opholdet. Hvad enten I skal opholde jer i mødelokalerne kort tid eller mange timer, skal de være rare og komfortabelt at opholde sig i.

Vi kan stå for at booke mødelokalerne og sørge for forplejning mellem møderne, AV-udstyr og coffee-breaks og kan hjælpe jer med at finde det hotel, der møder jeres krav til de bedste lokaler på destinationen.

Strandhotel
Strandhotel
Aktiv Teambuilding i naturen

Gastro-hotellet

Gastronomien er en væsentlig del af rejsen. Der er dog stor forskel på de ønsker, den enkelte gruppe har, omkring restaurantvalg. Skal måltiderne være lette frokoster mellem møderne ønsker I en michelinrestaurant fredag aften? Er det havudsigten, fiskerestauranten eller et argentisk steakhouse I går efter? Vi kan hjælpe jer med at finde frem til de rigtige restaurant, der passer til jeres ønsker.

Udvalgte hoteller

Slovakiet High Tatras
Barcelona hotel w
Hotel Kempinski
Hotel Paris femstjernet
Hotel Bilbao Miró
Hotel Cubik Barcelona

Hent inspiration til firmarejsen