Best firmarejsen til Rom

Hoteller på firmarejsen

Vi er den perfekte partner, når I skal finde hotellet til jeres firma

Hotellet er et helt centralt element på firmarejsen: uanset hvilken type rejse I arrangerer, kommer I til at tilbringe en stor del af tiden i hotellets rammer. Foruden nattetimer og til morgenbuffeten, vil jeres gruppe måske benytte sig af tagterrassen, spa-området, restauranten og deres værelser om eftermiddag - eller I ønsker måske at arrangere møder i dejlge rammer på hotellet.

Derfor spiller hotellet en hovedrolle på rejsen, og derfor er det enormt vigtigt at vælge det rigtige hotel. En stor del af vores arbejde består i at finde de bedste hoteller til vores grupper. Der er mange elementer, der skal vendes og drejes i forbindelse med hotelvalget: er det hotellets placering, mødelokalerne, komforten eller tagterrassen, der er vigtigst?

Hotel Toscana
Hotel-Valg

Hvilket hotel skal I vælge?

Hotellet definerer i høj grad firmarejsen, og der vil være hoteltyper, der passer bedre end andre til jeres rejse. Måske ønsker I at slappe af ved stranden, men ønsker samtidig et hotel, der ligger tæt en storby, vinområder eller kulturoplevelser. Eller I leder efter et charmerende hotel i bjergene på en aktiv firmarejse, med cykling eller vandring i bjergene.

Vi kan sende en række hotel-forslag til jeres gruppe så I finder det rigtige hotel til rejsen, hvad enten I leder efter et konferencehotel, et byhotel eller et strandhotel.

Hotellet til møder og konferencer

Konferencehotellet

Skal I afsted med en stor gruppe, der ønsker strategimøder og faglige oplæg, kan vi sørge for at booke et konferencehotel med mødelokaler. Vi sørger for alt fra coffee-breaks til AV-udstyr og booking af break out-lokaler.

Måske ønsker I at kombinere konferencerne med fritid, hvor der er mulighed for at nyde klimaet eller strandene i området? Eller I ønsker et konferencehotel midt i storbyen, så der kan lægges kulturrelle besøg ind mellem møderne? Lad os give et bud på det rigtige hotel til jeres gruppe.

Gastronomi og cookingclasses
Byhotel
Hotel i centrum af storbyen

Byhotellet

Lægger rejsen vægt på oplevelser, kulturelt indhold, middage på toprestauranter leder I måske efter et byhotel i centrum af storbyen, hvor I inden for få minutters gang har adgang til kvalitetsrestauranter, musiksteder, museer, osv.

Bo i centrum af Paris, Milano, Lissabon, Barcelona eller Rom, og oplev seværdigheder som Louvremuseet i Paris, Sagrada Familia i Barcelona eller Coluseum i Rom, eller shop i Galerie LaFayette og tag en udflugt til vinhusene i Piemonte fra Milano.

Smagfulde mindre hoteller

Boutique-hotellet

Hotellet skal være et sted, hvor gruppen føler sig tilpas og nyder at være. Vi bruger en del af vores tid på at lede efter charmerende boutique-hoteller til vores grupper, og undgår for enhver altid de store kønsløse resorts med all-inclusive på vores firmarejser.

Der er mange muligheder for gode boutique-hoteller: der kan være tale om en historisk bygning i centrum af byen, et hotel med havudsigt, eller et hotel i bjergene omgivet af smuk natur... I samarbejde med vores kunder, kan vi hjælpe med at finde det perfekte hotel til rejsen.

Soveværelse Andalusien
Strandhotel
Aktiv Teambuilding i naturen

Strandhotellet

Er der tale om en belønningsrejse, hvor afslapning er i hovedsædet, ønsker I måske et strandhotel, hvor I kan tilbringe tid ved stranden eller pool og nyde godt at placeringen ved havet til en sejltur på en privat katamaran, et event på stranden, eller lignende.

Cykelture - i by eller i naturen

Mødelokalerne

Hvis det faglige indhold fylder meget på jeres rejse har i typisk brug for et eller flere mødelokaler. Det kan være, at blot skal samles kort i starten og slutningen af rejsen eller tilbringe mange timer i lokalerne i løbet af opholdet. Hvad enten I skal opholde jer i mødelokalerne kort tid eller mange timer, skal de være rare og komfortabelt at opholde sig i.

Vi kan stå for at booke mødelokalerne og sørge for forplejning mellem møderne, AV-udstyr og coffee-breaks og kan hjælpe jer med at finde det hotel, der møder jeres krav til de bedste lokaler på destinationen.

Strandhotel
Strandhotel
Aktiv Teambuilding i naturen

Gastro-hotellet

Gastronomien er en væsentlig del af rejsen. Der er dog stor forskel på de ønsker, den enkelte gruppe har, omkring restaurantvalg. Skal måltiderne være lette frokoster mellem møderne ønsker I en michelinrestaurant fredag aften? Er det havudsigten, fiskerestauranten eller et argentisk steakhouse I går efter? Vi kan hjælpe jer med at finde frem til de rigtige restaurant, der passer til jeres ønsker.

Hent inspiration til firmarejsen

Firmarejser til Barcelona
Barcelona giver mulighed for at kombinere strand og storby. Besøg den fantastiske storby på en firmarejse med arkitektur, vin og gastronomi.
Priser fra
5.350 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen
Firmarejser til Toscana
Toscana er ét af vores yndlingsområder til en firmarejse. Området byder på gastronomi, vin, arkitektur og kunst af fineste skuffe
Priser fra
7.950 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen
Firmarejser til Andalusien, Ronda
Andalusien har byer som Sevilla, Granada, Malaga og Córdoba. Vi arrangerer firmarejser til alle disse byer og giver mulighed for at kombinere flere destinationer
Pris
6.150 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen