Hoteller til firmarejsen

Hoteller på firmarejsen

Vi er den perfekte partner, når I skal finde det rigtige hotel til jeres firma

Hotellet er et helt centralt element på firmarejsen: uanset hvilken type rejse I arrangerer, kommer I til at tilbringe en stor del af tiden i hotellets rammer. Foruden nattetimer og til morgenbuffeten, vil jeres gruppe måske benytte sig af tagterrassen, spa-området, restauranten og deres værelser om eftermiddag - eller I ønsker måske at arrangere møder i dejlge rammer på hotellet.

Derfor spiller hotellet en hovedrolle på rejsen, og derfor er det enormt vigtigt at vælge det rigtige hotel. En stor del af vores arbejde består i at finde de bedste hoteller til vores grupper. Der er mange elementer, der skal vendes og drejes i forbindelse med hotelvalget: er det hotellets placering, mødelokalerne, komforten eller tagterrassen, der er vigtigst?

Restaurant på firmarejsen

Hvilke type hotel skal I vælge?

Afhængigt af destinationen og den type firmarejse, I ønsker vil der være hoteltyper, der passer bedre end andre. Der kan være motiver til jeres firmarejse, og valget af destination og typen af rejse har direkte indflydelse på, hvilket hotel, I skal vælge.

Konferencehotellet

Skal I afsted med en stor gruppe, der ønsker strategimøder og faglige oplæg, kan vi sørge for at booke et konferencehotel med mødelokaler. Vi sørger for alt fra coffee-breaks til AV-udstyr, booking af break out-lokaler.

Byhotellet

Lægger rejsen vægt på oplevelser, kulturelt indhold, middage på toprestauranter leder I måske efter et byhotel i centrum af storbyen, hvor I inden for få minutters gang har adgang til kvalitetsrestauranter, musiksteder, museer, osv.

Udsigt til Eiffeltårnet i Paris

Strandhotellet

Er der tale om en belønningsrejse, hvor afslapning er i hovedsædet, ønsker I måske et strandhotel, hvor I kan tilbringe tid ved stranden eller pool og nyde godt at placeringen ved havet til en sejltur på en privat katamaran, et event på stranden, eller lignende.

Strandhotel, erhvervsrejse

Boutique-hoteller

Hotellet skal være et sted, hvor gruppen føler sig tilpas og nyder at være. Vi bruger en del af vores tid på at lede efter charmerende boutique-hoteller til vores grupper, og undgår for enhver altid de store kønsløse resorts med all-inclusive på vores firmarejser.

Der er mange typer gode hoteller: der kan være tale om en historisk bygning i centrum af byen, et hotel med havudsigt, et hotel i bjergene omgivet af smuk natur... I samarbejde med vores kunder finder vi det perfekte hotel.

Boutique hotel i bjergene

Mødelokalerne

Hvis det faglige indhold fylder meget på jeres rejse har i typisk brug for et eller flere mødelokaler. Det kan være, at blot skal samles kort i starten og slutningen af rejsen eller tilbringe mange timer i lokalerne i løbet af opholdet. Hvad enten I skal opholde jer i mødelokalerne kort tid eller mange timer, skal de være rare og komfortabelt at opholde sig i.

Vi kan stå for at booke mødelokalerne og sørge for forplejning mellem møderne, AV-udstyr og coffee-breaks og kan hjælpe jer med at finde det hotel, der møder jeres krav til de bedste lokaler på destinationen.

Kontorstole og mødelokale
Mødelokale

Gastronomi og vin

Vi lægger sædvenligvis stor vægt på gastronomi og vin på jeres arbejde. Det er en væsentlig del af rejsen, at gruppen spiser på spændende restauranter med højt gastronomisk niveau, og at vinene, der serveres til menuen også er en oplevelse.

Der er dog stor forskel på de ønsker, den enkelte gruppe har, omkring restaurantvalg. Skal I spise et let måltid mellem to møder, eller ønsker I et traditionelt måltid med lokale retter fredag aften? I ønsker måske at besøge en Michelinrestaurant, for at opnå et kulinarisk højdepunkt den sidste aften, før I rejser hjem. Eller er det havudsigten og fiskerestauranten I går efter? Vi kan hjælpe jer med at finde frem til de rigtige restaurant, der passer til jeres ønsker.

Det er også muligt at kombinere rejsen med besøg på vinhuse eller vinslotte. Besøget på et vinhus, er altid en god oplevelse, og et element, der er oplagt at lægge ind på erhvervsrejsen. Vi samarbejder med en lang række af Europas bedste vinproducenter, og kan arrangere vinbesøg, vinsmagninger og mulighed for levering af vin til jeres firmaadresse efter vinbesøget.

Gastronomi på firmarejse

Hent inspiration til firmarejsen

Firmarejser til Barcelona
Barcelona giver mulighed for at kombinere strand og storby. Besøg den fantastiske storby på en firmarejse med arkitektur, vin og gastronomi.
Priser fra
6.250 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen
Firmarejser til Toscana
Toscana er ét af vores yndlingsområder til en firmarejse. Området byder på gastronomi, vin, arkitektur og kunst af fineste skuffe
Priser fra
7.950 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen
Firmarejser til Andalusien, Ronda
Andalusien har byer som Sevilla, Granada, Malaga og Córdoba. Vi arrangerer firmarejser til alle disse byer og giver mulighed for at kombinere flere destinationer
Pris
6.150 kr.
per person i delt dobbeltværelse. Alle entréer og måltider inkl. vin er med i prisen