Kontakt

Kundereferencer

Firmarejser med fagligt indhold og program

Metropol Firmarejser er en del af metropol travels aps., som har speciale i at arrangere firmarejser og firmaevents. Gennem årene har vi hjulpet flere hundrede firmaer, til at få mere ud af deres rejse. Læs referencer fra nogle af kunder nedenfor.

Udvalgte referencer

Sagrada

Hvad siger vores kunder?

citat
I forbindelse med en 4 dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med jer om planlægningen og gennemførselen af de 4 dage. Der var lavet et rigtig godt og gennemtænkt program, der spændte fra Ballonflyvning til restauranter vi aldrig selv ville have fundet. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet
Per Rasmussen
eCapacity
citat
Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et helt fantastisk sted, I havde fundet til os, og folk var bare SÅ glade.
Pernille Klarskov,
In2Media
citat
Tusinde tak for fantastisk hjælp til vores tur. Det var simpelthen uvurderligt.
Britt Bisberg,
Drachmann Advokater
citat
Alle var glade for turen, at det var et godt program og en interessant by. I det hele taget tusinde tak for hjælpen – det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer – og tak for altid hurtig respons.
Kathrine Kristensen Kielgast ,
Varde Kommune (rejse til Bilbao)
citat
Fantastisk tur. Vi nød virkelig de planlagte events, der var interessante og afvekslende.
Torben Morsing,
Teamworks
citat
Tusinde tak for al jeres hjælp. Det hele gik super fint, meget sød pige med bussen og især restauranten lørdag var helt i top klasse. Helt i top.
Anne Scyum,
SBS Discovery Media
citat
Det var en fantastisk oplevelse og meget anbefalelsesværdigt, hvis man er en gruppe, der skal se byen. For det første så vi interessante steder, som vi ikke selv ville have fundet. I var også en meget stor hjælp i forbindelse med diverse reservationer af restauranter, barer og seværdigheder, hvilket er utroligt vigtigt, når man kun har et begrænset antal dage i byen. Tingene skal “klappe” - og det gjorde det til fulde.
Karina Thykær,
Cadpeople
citat
Turen gik perfekt og der var meget stor begejstring for arrangementet – Eva klarede på bedste vis en flok opstemte herrer der nok ikke var så kulturelt anlagte, men det tacklede hun fremragende og gav alle en god oplevelse. Restauranterne var lige så fremragende – især aftenens valg fik store roser med på vejen. Så kun roser herfra for et arrangement i særklasse – stor tak.
Jesper Sørensen,
Bridgestone
citat
Jeg vil gerne takke mange gange for de veltilrettelagte vin og gastronomi ture vi havde til Barcelona, Priorat og Penedès. Lige fra første tur oplevede vi, at der var styr på det, så vi bare kunne læne os tilbage os suge en masse indtryk til os. Perfekt planlagt og udført.
3 x vinrejser til Barcelona, Priorat og Penedès
A Hereford Beefstouw
citat
Folk har igen rost turene til skyerne. Endnu engang kæmpe tak for den store hjælp med at få endnu en vintur til at blive til en masse gode minder
3 x vinrejser til Toscana
A Hereford Beefstouw
citat
Tak for nogle fantastiske ture til Bourgogne. Alle taler kun godt om turene
3 x vinrejser til Bourgogne,
A Hereford Beefstouw
citat
Det var en utrolig vellykket tur. Alting forløb fuldstændig som planlagt. Super vinsteder, gode restauranter, og imødekommende mennesker. Tilbagemeldingen fra alle deltagere var meget positiv.

En af de ting jeg synes var særlig godt ved vin besøgene, var den forskellighed i den gennemgang vi fik. Med et antal besøg var min bekymring at vi ville høre de samme forklaringer gentagne gange. Det skete overhovedet ikke. Hvert sted blev der lagt vægt på nogle forskellige ting. Jeg var imponeret over den tid folk tog sig til at vise os rundt, på trods af at vi kom midt i høsten. Ændringen med den person der skulle vise os rundt hos Gramona viste sig at være lidt af et scoop. Han der viste os rundt sammen med Craig var tydeligvis en del af inderkredsen på Gramona. Vi brugte næste fire timer med rundvisning og smagning og lærte en masse.

Mange tak for et super tur. Det var virkelig godt arrangeret.
Morten Lauridsen
Privat gruppe (vinrejse i Catalonien)
citat
Det var en utrolig god tur og en rigtig spændende aften! Alle gæster var virkelig begejstrede..
Pernille Klarskov,
Symantec