Douro

Kundereferencer

Skræddersyede firmarejser med sans for detaljen

Metropol Firmarejser er en del af Metropol Travels ApS (medlem af Rejsegarantifonden under registreringsnummer 3365)., som har speciale i at arrangere firmarejser og firmaevents. Gennem årene har vi hjulpet flere hundrede firmaer til at få mere ud af deres rejse. Læs referencer fra nogle af kunderne nedenfor.

Udvalgte referencer

Referencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol Firmarejser

Hvad siger vores kunder?


"Nogle fantastisk gode oplevelser"
citat
I forbindelse med en 4 dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med jer om planlægningen og gennemførselen af de 4 dage. Der var lavet et rigtig godt og gennemtænkt program, der spændte fra Ballonflyvning til restauranter vi aldrig selv ville have fundet. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet
Per
eCapacity
"Folk var bare SÅ glade"
citat
Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et helt fantastisk sted, I havde fundet til os, og folk var bare SÅ glade.
Pernille,
In2Media
"En kæmpe succes"
citat
Rejsen var en kæmpe succes og nogle meget fine guider og restauranter I havde fundet til os.
Dymak
F irmarejse til Lissabon
"Det var simplethen uvurderligt"
citat
Tusinde tak for fantastisk hjælp til vores tur. Det var simpelthen uvurderligt.
Britt,
Drachmann Advokater
"Det har været en fornøjelse at arbejde sammen"
citat
Alle var glade for turen, at det var et godt program og en interessant by. I det hele taget tusinde tak for hjælpen – det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer – og tak for altid hurtig respons.
Kathrine,
Varde Kommune (rejse til Bilbao)
"Fantastisk tur"
citat
Fantastisk tur. Vi nød virkelig de planlagte events, der var interessante og afvekslende.
Torben,
Teamworks
"Turen var helt fantastisk"
citat

Vi havde en super dejlig tur til Madrid. Vi har en masse glade kollegaer, som synes turen var helt fantastisk J. Tusind tak for den store hjælp med at arrangere turen.

Dansk advokatkontor
"Helt i top klasse"
citat
Tusinde tak for al jeres hjælp. Det hele gik super fint, meget sød pige med bussen og især restauranten lørdag var helt i top klasse. Helt i top.
Anne,
SBS Discovery Media
"Meget anbefalelserværdigt"
citat
Det var en fantastisk oplevelse og meget anbefalelsesværdigt, hvis man er en gruppe, der skal se byen. For det første så vi interessante steder, som vi ikke selv ville have fundet. I var også en meget stor hjælp i forbindelse med diverse reservationer af restauranter, barer og seværdigheder, hvilket er utroligt vigtigt, når man kun har et begrænset antal dage i byen. Tingene skal “klappe” - og det gjorde det til fulde.
Karina,
Cadpeople
"Meget stor begejstring for arrangementet"
citat
Turen gik perfekt og der var meget stor begejstring for arrangementet – Eva klarede på bedste vis en flok opstemte herrer der nok ikke var så kulturelt anlagte, men det tacklede hun fremragende og gav alle en god oplevelse. Restauranterne var lige så fremragende – især aftenens valg fik store roser med på vejen. Så kun roser herfra for et arrangement i særklasse – stor tak.
Jesper,
Bridgestone
"Perfekt planlagt og udført"
citat
Jeg vil gerne takke mange gange for de veltilrettelagte vin og gastronomi ture vi havde til Barcelona, Priorat og Penedès. Lige fra første tur oplevede vi, at der var styr på det, så vi bare kunne læne os tilbage os suge en masse indtryk til os. Perfekt planlagt og udført.
Vinrejser til Barcelona, Priorat og Penedès
A Hereford Beefstouw
"Rost til skyerne"
citat
Folk har igen rost turene til skyerne. Endnu engang kæmpe tak for den store hjælp med at få endnu en vintur til at blive til en masse gode minder
Vinrejser til Toscana
A Hereford Beefstouw
"Alle taler godt om turene"
citat
Tak for nogle fantastiske ture til Bourgogne. Alle taler kun godt om turene
Vinrejser til Bourgogne,
A Hereford Beefstouw
"En utroligt vellykket tur"
citat
Det var en utroligt vellykket tur. Alting forløb fuldstændig som planlagt. Super vinsteder, gode restauranter, og imødekommende mennesker. Tilbagemeldingen fra alle deltagere var meget positiv.

En af de ting jeg synes var særlig godt ved vin besøgene, var den forskellighed i den gennemgang vi fik. Med et antal besøg var min bekymring at vi ville høre de samme forklaringer gentagne gange. Det skete overhovedet ikke. Hvert sted blev der lagt vægt på nogle forskellige ting. Jeg var imponeret over den tid folk tog sig til at vise os rundt, på trods af at vi kom midt i høsten.Den person der skulle vise os rundt hos Gramona viste sig at være lidt af et scoop. Ham der viste os rundt var tydeligvis en del af inderkredsen på Gramona. Mange tak for et super tur. Det var virkelig godt arrangeret.

Morten
Privat gruppe (vinrejse i Catalonien)
"Alle gæster var virkelig begejstret"
citat
Det var en utrolig god tur! Alle gæster var virkelig begejstrede..
Pernille,
Symantec
"Kun positive tilbagemeldinger fra kollegaer"
citat
1000 tak for nogle rigtig gode arrangementer! De har alle 3 været hyggelige og ikke mindst sjove. Vi var nok en lidt træt gruppe, da vi nåede til Paella:-)
Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra kollegaer, så det kan vist godt kaldes en succes.
Kristina,
Tryg