Kundereferencer

Kundereferencer

Hvad siger vores kunder om firmarejserne?

Vi har hjulpet flere hundrede firmaer med at få mest muligt ud af firmarejsen. Nedenfor er det muligt at se en liste over nogle af de firmaer, vi har arbejdet for og læse tilbagemeldinger fra nogle af vores kunder.

Vores filosofi er, hands-on på firmarejserne, muligheden for individuelt skræddersyede programmer, gode hoteller og mulighed for gastronomi som omdrejningspunkter.

Udvalgte referencer

Referencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol FirmarejserReferencer Metropol Firmarejser

Hvad siger vores kunder?


"En sand fornøjelse - alt spillede"
citat
Tusind tak ! Det var en sand fornøjelse og alt spillede ! Tusind tak for dit gode arbejde med at finde stedet og få det hele arrangeret :) Tak, alt levede op til vores forventninger og mere til. Vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra vores kollegaer. 1000 tak for alt
Emilie og Camilla
Dansk IT-firma
"Den fineste tur"
citat
Vi har haft den fineste tur. Alle har været meget tilfredse med arrangementer, Bitten samt hotel.

Afslutning på TAST Club var virkelig en perfekt afslutning på turen.

Hotellet lå i god afstand fra centrum, værelser, mødefaciliteter og personale fungerede fint. Der var en udsøgt service fra hele personalet. Så STOR ros dertil.
Bitten& Raquel: Gjorde det fantastiske, og Bitten har det skønt med at have danske grupper.
Bus: Var der rettidigt.

Metropol: Tak til jer. I har været på stikkerne, tålmodige samt trådt til ved behov. Særlig til for jeres store hjælp med at finde restauranter i sidste øjeblik.

Mai-Britt
GMP Konsulenterne
"Tak for et super forløb og samarbejde"
citat
Vi havde alle sammen en helt fantastisk tur til Portugal. Hele programmet forløb rigtig godt – det var et kæmpe plus at alle aktiviteter (bortset fra udflugten fredag) var i gåafstand fra hotellet. Det gjorde, at vi kunne se os omkring i byen på vej til de forskellige restauranter mv. Tak for et super forløb og samarbejde.
Lone
Dansk advokathus
"Fremragende tur"
citat
Fremragende tur og ikke mindst hotel, transport og boattrip. Tænker vi først lige er begyndt samarbejdet ...
René
O2
"Nogle fantastisk gode oplevelser"
citat
I forbindelse med en 4 dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med jer om planlægningen og gennemførselen af de 4 dage. Der var lavet et rigtig godt og gennemtænkt program, der spændte fra Ballonflyvning til restauranter vi aldrig selv ville have fundet. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet
Per
eCapacity
"Folk var bare SÅ glade"
citat
Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et helt fantastisk sted, I havde fundet til os, og folk var bare SÅ glade.
Pernille,
In2Media
"En kæmpe succes"
citat
Rejsen var en kæmpe succes og nogle meget fine guider og restauranter I havde fundet til os.
Dymak
F irmarejse til Lissabon
"Det var simplethen uvurderligt"
citat
Tusinde tak for fantastisk hjælp til vores tur. Det var simpelthen uvurderligt.
Britt,
Drachmann Advokater
"Det har været en fornøjelse at arbejde sammen"
citat
Alle var glade for turen, at det var et godt program og en interessant by. I det hele taget tusinde tak for hjælpen – det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer – og tak for altid hurtig respons.
Kathrine,
Varde Kommune (rejse til Bilbao)
"Fantastisk tur"
citat
Fantastisk tur. Vi nød virkelig de planlagte events, der var interessante og afvekslende.
Torben,
Teamworks
"Turen var helt fantastisk"
citat

Vi havde en super dejlig tur til Madrid. Vi har en masse glade kollegaer, som synes turen var helt fantastisk J. Tusind tak for den store hjælp med at arrangere turen.

Dansk advokatkontor
"Helt i top klasse"
citat
Tusinde tak for al jeres hjælp. Det hele gik super fint, meget sød pige med bussen og især restauranten lørdag var helt i top klasse. Helt i top.
Anne,
SBS Discovery Media
"Meget anbefalelserværdigt"
citat
Det var en fantastisk oplevelse og meget anbefalelsesværdigt, hvis man er en gruppe, der skal se byen. For det første så vi interessante steder, som vi ikke selv ville have fundet. I var også en meget stor hjælp i forbindelse med diverse reservationer af restauranter, barer og seværdigheder, hvilket er utroligt vigtigt, når man kun har et begrænset antal dage i byen. Tingene skal “klappe” - og det gjorde det til fulde.
Karina,
Cadpeople
"Meget stor begejstring for arrangementet"
citat
Turen gik perfekt og der var meget stor begejstring for arrangementet – Eva klarede på bedste vis en flok opstemte herrer der nok ikke var så kulturelt anlagte, men det tacklede hun fremragende og gav alle en god oplevelse. Restauranterne var lige så fremragende – især aftenens valg fik store roser med på vejen. Så kun roser herfra for et arrangement i særklasse – stor tak.
Jesper,
Bridgestone
"Perfekt planlagt og udført"
citat
Jeg vil gerne takke mange gange for de veltilrettelagte vin og gastronomi ture vi havde til Barcelona, Priorat og Penedès. Lige fra første tur oplevede vi, at der var styr på det, så vi bare kunne læne os tilbage os suge en masse indtryk til os. Perfekt planlagt og udført.
Vinrejser til Barcelona, Priorat og Penedès
A Hereford Beefstouw (Rejse 1)
"Rost til skyerne"
citat
Folk har igen rost turene til skyerne. Endnu engang kæmpe tak for den store hjælp med at få endnu en vintur til at blive til en masse gode minder.
Vinrejser til Toscana
A Hereford Beefstouw (Rejse 2)
"Alle taler kun godt om turene"
citat
Tak for nogle fantastiske ture til Bourgogne. Alle taler kun godt om turene.
Vinrejser til Bourgogne,
A Hereford Beefstouw (Rejse 3)
"En utroligt vellykket tur"
citat
Det var en utroligt vellykket tur. Alting forløb fuldstændig som planlagt. Super vinsteder, gode restauranter, og imødekommende mennesker. Tilbagemeldingen fra alle deltagere var meget positiv. Den person der skulle vise os rundt hos Gramona viste sig at være lidt af et scoop. Mange tak for et super tur. Det var virkelig godt arrangeret.
Morten
Privat gruppe (vinrejse i Catalonien)
"Alle gæster var virkelig begejstret"
citat
Det var en utrolig god tur! Alle gæster var virkelig begejstrede..
Pernille,
Symantec
"Kun positive tilbagemeldinger fra kollegaer"
citat
1000 tak for nogle rigtig gode arrangementer! De har alle 3 været hyggelige og ikke mindst sjove. Vi var nok en lidt træt gruppe, da vi nåede til Paella:-)
Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra kollegaer, så det kan vist godt kaldes en succes.
Kristina,
Tryg
"En fantastisk tur"
citat

Måltiderne var helt i top. Guiden gjorde det fornemt, dejligt med en historisk orienteret person, det er altid rart når man har viden med hjem. Hele Agrofarmer gruppen havde nogle gode dage.
Vi har haft en fantastisk tur. Specielt fortjener vores guide ekstra ros. Han var med til at gøre vores dage til en super oplevelse. Tak for samarbejdet.

Jens-Axel og Grethe
Agrofarmer
"En fantastisk tur"
citat

Tak for en fantastisk og minderig firmatur til Rom.

Du lyttede til vores ønsker og opfyldte hvert et ønske og mere til. Vi fik det hotel, vi ønskede, og begge vores guider var velvidende og oprigtig gode til at fortælle, så man virkelig lyttede.
Vores cooking class – pizzabagning / var et virkelig godt event, og satte gang i gode og sjove samtaler. Det var en god måde at lære hinanden lidt bedre at kende.  

Stor ros for hele arrangementet!

Mira Redzepi
Danakon
"En dejlig tur til Barcelona"
citat

Vi er hjemvendt fra en dejlig tur til Barcelona og prøver lige at indhente alt arbejdet. Vi nød det alle i fulde drag. Hotellet, restauranterne og seværdighederne var virkelig godt!  

Sacha Vernstrøm
Danakon