Events og gallamiddage

Events, middage & oplevelser

Events, fester, restaurantreservationer og gallamiddage på destinationen

Vi tilbyder at stå for restaurant-bookinger på alle vores destinationer. Det gør det lettere for jer, for vi står både for bookinger og betalinger og kan samle alle bookinger i én faktura. Vi skræddersyr bookingerne, så I kan vælge mellem gastronomiske oplevelser på Michelin-restauranter eller den lokale, hyggelige restaurant med traditionelle retter.

På de fleste af vores destinationer tilbyder vi events og gallamiddage på særlige lokationer. Lad os f.eks. leje et privat palads til en fest- eller gallamiddag som afslutning på jeres firmarejse, eller privatisere et lokale eller en etage på en restaurant, hvor I kan holde fest med DJ og en god middag.

Sejlture
Events & gallamiddage

Frokoster og middage på destinationen

Vi kan hjælpe jeres firma med at booke middage på lokale kvalitetsrestauranter i hyggelige rammer. Vi har et stort netværk og lokalkendskab, der gør det muligt at være mellem en lang række forskellige restauranter. Hvad enten I leder efter hyggelige, lokale restauranter, elegante Michelin-restauranter, eller en restaurant på en terrasse ved et vinhus, kan vi være behjælpelige med at stå for arrangementet.

Restaurant bookinger

Nyd de lokale restauranter

Restauranterne er ikke bare et sted, hvor I får noget at spise - restauranterne spiller en afgørende på firmarejsen. En god restaurant skaber en god stemning og giver en berigende og lærerige oplevelse. Vi kan hjælpe med at booke restauranter, der giver ekstraordinære oplevelser.

 

Restauranter

Gallamiddage

Events & Gallamiddage

Galla- og afslutningsmiddage

Skal firmarejsen afsluttes med en gallamiddag for alle deltagerne? Lad os hjælpe med at arrangere en ekstraordinær middag, evt. på en privat restaurant, palads, eller lignende. Foregår middagen uden for hotellet, hvor I overnatter, kan vi hjælpe med transport, DJ, catering, musik, m.m.

 

Events & gallamiddage

Lej et privat slot ...

Vi kan på flere destinationer leje et privat slot for jeres gruppe, som I kan bruge til en koncert, middag, kick-off arrangement, m.m.

 

Gastronomi og cookingclasses

Hent inspiration til firmarejsen