Firmarejser til Sydeuropa

Firmarejser til Sydeuropa

Firmarejser med fagligt indhold og program

sted
København, Danmark
Kasper Christiansen
Tekst og billeder: Kasper Christiansen
11. marts 2021

Metropol Firmarejser arrangerer firmarejser til Sydeuropa. Vi lægger vægt på kvalitet, gode oplevelser og merværdi på vores firmarejser. Det skal gerne være sådan, at firmaet kommer hjem med mere energi og flere idéer end da det rejste ud.

symbol
Vi tilbyder ekstraordinære oplevelser på vores firmarejser og har mere end 10 års erfaring med at skræddersy erhvervs- og firmarejser til hvert enkelt firma
Sagrada

Firmarejser til Spanien

Spanien er en ideel destination til en firmarejse. Hvad enten I ønsker at rejse til Barcelona eller Mallorca i nordøst, Madrid i centralspanien eller til Andalusien i Sydspanien har I mulighed for at opleve charmerende byer, dejlige hoteller og gastronomi & vin.

Dertil kommer, at der er gode chancer for at nyde godt vejr på destinationen. Hvis I rejser i forår eller efterår vil vejret i det meste af Spanien være ideelt. Ønsker I at lægge rejsen i vintermånederne vil der være gode chancer for mange soltimer og lune temperaturer på mellem 5 og 15 grader.

Vi tilbyder firmarejser til såvel Bilbao og San Sebastián i Baskerlandet, Barcelona og Tarragona i Catalonien, Madrid, Segovia og Toledo i centralspanien og byer som Malaga, Córdoba, Sevilla og Granada i Andalusien.

Antoni Gaudís Casa Batlló i Barcelona

Firmarejser til Italien

Der er enorm forskel på Sicilien i Syditalien og Milano i Norditalien. Netop derfor bliver man aldrig træt af Italien. Det er således muligt at lave en række meget forskellige firmarejser til Toscana, Milano, Rom, Napoli og Sicilien.

Det er muligt at bestille en firmarejse med fokus på afslapning, gastronomi og vin, museumsbesøg eller sejlture. Eller vi kan sørge for at booke et konferencehotel og mødelokaler, hvis I ønsker stor vægt på det faglige indhold på rejsen.

"Vi tilbyder firmarejser til såvel Toscana, Sicilien, Piemonte og Rom"

Firmarejsen kan krydres med udflugter og guidede ture eller vinbesøg på en række af Italiens bedste vinhuse - hvad enten I ønsker at besøge en række af vinhusene i Barolo i Piemonte eller i Chianti i Toscana.

Firenze

Hent inspiration til firmarejsen